Marieke Scheepstra

(Team) Coaching

Over mij

 

website foto

Wie ben ik?
Belangrijk voor een succesvol traject is de klik tussen betrokkenen. Ik vertel je graag meer over mijzelf zodat je een beeld krijgt van wie ik ben. Ik heb een passie voor individuele begeleiding van mensen in verschillende fasen in hun leven.

Als teamcoach ben ik gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de interactie. In mijn werk ben ik gedisciplineerd en enthousiast. Als persoon gedreven en spontaan.

Hoe het allemaal begon?
Toen ik psychologie studeerde ontdekte ik dat mijn interesse  uitging naar de groei en ontwikkeling van mensen. opleidingen

Tijdens de interne trainingsopleiding die ik volgde gedurende mijn master arbeid- en organisatiepsychologie verzorgde ik trainingen communicatieve vaardigheden voor tweedejaars psychologiestudenten.
Ik merkte dat ik er plezier in had om mensen nieuwe vaardigheden aan te leren. Inmiddels werk ik voor verschillende opleidingen in het hoger onderwijs en ben ik gespecialiseerd in het geven van vaardigheidstrainingen. Na een aantal jaar werkervaring wist ik dat ik meer wilde dan alleen het trainersvak, waarin ik het verdiepende en persoonlijke contact soms miste. Ik besloot mij te gaan verdiepen in individuele begeleiding. Niet als therapeut, maar als coach.

Een coach is iemand die je helpt zelf het antwoord te vinden op vragen die je hebt over je loopbaan, over solliciteren of in het kader van je persoonlijke ontwikkeling. Om mij hier verder in te ontwikkelen heb ik in 2014 een coachopleiding afgerond. Ik doe elke dag met heel veel plezier mijn werk en krijg daar veel energie van. Ik hoop wat van die energie met jou te kunnen delen!

 

Thema door Anders Norén